Obiskali smo vas

Bliža se začetek skavtskega leta in ker si želimo, da bi se nam pridružilo čim več novih skavtov, smo vas osebno obiskali. Tako smo poskrbeli, da se je naš glas, slišal tudi v sosednjo vas.

Cel september smo bili preddvorski skavti zelo dejavni. Vsako nedeljo smo obiskali eno od sosednjih vasi, kjer smo pri sveti maši povabili medse nove skavte. Tako ste nas lahko videli v Adergasu, na Trsteniku, v Cerkljah, v Kokri in v Preddvoru. Da bi osnovne informacije prišle do čim več ljudi, pa smo obesili tudi plakate.

V petek, 22. 9., nas je 7 skavtov obiskalo tudi Osnovno šolo Matije Valjavca v Preddvoru. Pridružil se nam je tudi naš DA (duhovni asistent) Branko Setnikar. Za učence smo pripravili veliko dejavnosti.  Skupaj smo se lovili za roverčkom, poskušali zakuriti ogenj, ošilili palice, se orientirali po zemljevidu in odgovarjali na vprašanja o skavtih. Seveda so kot nagrada sledili bonboni.

Obiskalo nas je veliko otrok, še več pa bi jih bilo, če ne bi imeli na ta dan osnovnošolci športnega dne.

Osnovni šoli smo hvaležni, ker nas je sprejela in dovolila, da smo lahko prišli na obisk. Upamo, da se vidimo tudi prihodnje leto.

Bi Pi!


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.