Detektivsko zimovanje

Kdo je kriv, kje se skriva, kaj bo naredil? Mnogo vprašanj in na koncu rešen primer. To je bilo naše detektivsko zimovanje.

ZIMOVANJE

Pretekli vikend (1. - 3. 3. 2019) smo se s četo Luksurioznih lupin'c ob 18:00 dobili na železniški postaji v Kranju in se odpravili novim dogodivščinam naproti. Že na samem začetku smo se znašli pred izzivom, naš vlak do Ljubljane je imel namreč polurno zamudo, kar je pomenilo, da bomo zamudili tudi vlak za Brezovico. Na srečo pa vlaki tja vozijo dovolj pogosto, da nam je uspelo ujeti naslednjega. Le ta se je 1 km pred našo postajo nekako pokvaril, kar je pomenilo da smo do našega domovanja prispeli šele ob 21:00. Tam pa so nam načrte prekrižali detektivi, ki so ravno preiskovali našo hišo, v kateri se je prejšnjo noč zgodilo nekaj čudnega, izginil je namreč kemik, ki je tam živel in je ravno odkrival novo zdravilo.

Seveda smo okrepčani z večerjo takoj odšli na raziskovalno akcijo in pred spanjem podrobno raziskali njegovo sobo ter ugotovili, da je za izginotje kriv njegov sodelavec. Naslednji dan smo se dopoldne urili v različnih veščinah ter imeli sv. mašo. Po kosilu smo nadaljevali z urjenjem ter se pomerili še v napeti igri roverčka. Zvečer smo se preselili še v televizijski studio in si pogledali intervju z obema kemikoma, glavnima junakoma naše zgodbe. Ko je padla noč, smo odšli ven in se preizkusili v razburljivi igri kraje zastavic, nato pa so nam vodniki pripravili zabavni večer. Pred spanjem smo si po poročilih pogledali še razplet zgodbe, nato pa se odpravili spat.

V nedeljo je bilo vse dogajanje usmerjeno v pospravljanje in pakiranje. Zaključili smo s sv. mašo v župnijski cerkvi, se posladkali s pustnimi krofi ter se utrujeni odpravili domov.

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.