Indijanski poletni tabor

Naše krdelo se je na prvem poletnem taboru pridružilo indijancem. Dobili so svoja prava indijanska imena in na koncu slovesno povedali še volčjo obljubo.

Na poletnem taboru so se naši najmlajši člani spoprijateljili z indijanci iz plemena Prerijskih volkov. Naučili so se indijanskih veščin in plesov, priklicali so dež, si izdelali loke, ter jim pomagali, da so zakopali bojno sekiro s sosednjim plemenom Tulečimi jastrebi. Vsi smo ponosni, da so dali volčjo obljubo in dobili prave volčje rutke. HOWK!

Kaj pa so si od tabora najbolj zapomnili? Piše volkuljica Rebeka:

"Na skavtskem taboru mi je bilo zelo všeč. Enkrat zvečer smo odšli spat in nas je čez nekaj časa  zatem zbudil hrup. Voditelji so nas spravili ven iz hiše. Kar v pižamah in bosi smo se odpravili ven in vsi smo se čudili kaj je to. Povedali so nam, da so prišli tuleči jastrebi in nam ukradli bojno sekiro. Na začetku nismo vedeli, kdo so to tuleči jastrebi a so nam povedali, da so to ptice roparice. Vrnili smo se noter, da bi se obuli, a naših čevljev ni bilo. Vprašat smo ji šli, kje so in rekli so nam, da so jih ukradli tuleči jastrebi. In začelo se je iskanje čevljev. Še dobro, da volčiči vidimo ponoči zelo dobro, drugače nebi mogli najti naših čevljev. Ko smo jih našli, smo odšli nazaj spat. Všeč mi je bilo tudi, da smo nekateri starejši volčiči lahko zadnji dan spali na seniku."

Volčji tabor - video

Dober lov!


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.